Deze disclaimer is van toepassing op alle artikelen en pagina’s op www.vinolog.nl.

Vinolog is een online magazine van en voor wijnliefhebbers. De content op dit blog is alleen bestemd voor personen van 18 jaar of ouder en dient niet doorgestuurd te worden naar of op andere wijze beschikbaar gesteld worden aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Ondanks de aandacht die besteed wordt aan het tot stand komen van de content is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op de site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, kan dit per e-mail kenbaar gemaakt worden en zal het worden aangepast.

Wij zijn niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Kom je zaken tegen, in de artikelen of in de comments van derden, die je verwijderd wilt zien dan kun je per e-mail contact opnemen.

Deze website linkt ook naar andere websites, waar mogelijk andere regels gelden en waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Wanneer er door een adverteerder betaald is voor een link zal bij het artikel vermeld worden dat het artikel gesponsord is. Wij plaatsen geen artikelen waar we niet achter staan.

Het elders publiceren van teksten en foto’s van deze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Onder vermelding van de bron Vinolog, met klikbare link naar www.vinolog.nl, is het wel toegestaan om te citeren.

Copyright © 2017 Vinolog. All Rights Reserved.