Vind je het leuk om te experimenteren, maar vind je het lastig om steeds een andere wijn te kiezen? Ga dan voor een wijnabonnement! Er zijn diverse aanbieders, hieronder staan er 3 beschreven. Het aantal flessen en de frequentie verschilt per aanbieder.

Baltazar

Baltazar

Baltazar vindt het belangrijk dat wijn jou op een positieve manier verrast en een leuk verhaal heeft. Wijn drinken is vooral plezier. Dat is de boodschap die Baltazar uitdraagt. Bij Baltazar ontvang je iedere maand 3 verschillende wijnen voor € 33,- inclusief verzending. De box bevat naast informatie over de wijn, het verhaal van de boer en lekkere wijn en spijs tips. Baltazar’s wijnabonnement is maandelijks te pauzeren en opzegbaar. Betalen gaat de eerste keer met iDeal en daarna per incasso. Wijn die je lekker vindt kun je (met korting) bestellen in de webshop.

www.baltazar.nl

 

Cave de Villemaux

Liever niet maandelijks, maar per kwartaal wijn proberen? Cave de Villemaux biedt 4x per jaar een ‘Try me’ of ‘Trust me’ doos. Trust me is het “chiquere zusje” van Try me met 6 wijnen van een hogere klasse. Bij Try me kun je kiezen voor wit, rood of gemengd (6 verschillende wijnen). De kosten van Try me liggen rond € 65,- (afhankelijk van welke wijnkleur). Verzending is gratis binnen het Gooi en € 9,95 daarbuiten. Heb je een favoriet gevonden? Dan kun je die nabestellen.

www.cavedevillemaux.nl

Taste Club

Taste Club

Taste Club is onderdeel van Grapedistrict en heeft dus al een lange ervaring met smaakprofielen. Na een korte smaaktest met afbeeldingen van typische etenswaren (zoals oesters en ontbijtkoek) wordt je smaakprofiel bepaald. Op basis hiervan wordt de box met 6 wijnen samengesteld. Je hebt de keuze uit 3 x 2 witte wijnen, 3 x 2 rode wijnen of 3 witte en 3 rode wijnen. Dit wijnabonnement kost € 49,95 per maand inclusief verzending en is ook maandelijks te pauzeren en opzegbaar. Na iedere box kun je feedback geven, zodat de wijnen in de volgende box hierop aangepast kunnen worden.

Via deze link krijg je € 10 korting op je eerste box!